latinica  ћирилица
17/07/2024 |  14:07 ⇒ 14:38 | Autor: RTRS

Od avgusta ponovo kampanja "Društveno odgovorni"

Kampanja "Društveno odgovorni" trebalo bi da bude nastavljena u avgustu.
Kampanja "Društveno odgovorni" - Foto: SRNA
Kampanja "Društveno odgovorni"Foto: SRNA

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić i pomoćnik ministra za resor trgovine Dušanka Tegeltija održali su danas sastanak sa predstavnicima Privredne komore Republike Srpske, Područne privredne komore Banjaluka, trgovaca i trgovačkih lanaca koji posluju na području Srpske o nastavku ove kampanje koja je pokrenuta u junu prošle godine, a u sklopu koje su se trgovci na dobrovoljnoj osnovi odrekli marže na određeni broj proizvoda, saopšteno je iz Ministarstva.

U saopštenju se navodi da je na sastanku detaljno razgovarano i o grupama proizvoda koje će biti obuhvaćene ovom kampanjom. Ove grupe proizvoda uključuju robu iz različitih kategorija kao što su poljoprivredni proizvodi, prehrambeni proivodi, hemijski proizvodi, te proizvodi za ličnu higijenu.

- Predviđeno je da se kampanja "Društveno odgovorni" nastavi u avgustu ove godine, kada će kupci ponovo imati priliku da u marketima pronađu artikle označene voblerima "Društveno odgovorni". Ova inicijativa predstavlja vid kontinuirane saradnje Ministartsva trgovine i turizma i privredne zajednice - navodi se u saopštenju.

Kampanja "Društveno odgovorni" je i dalje otvorena za sve privredne subjekte koji žele da uzmu učešće u njoj, a liste proizvoda i privrednih subjekata koji učestvuju u kampanji biće dostupne na sajtu Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske. podsjećaju iz ovog ministarstva.