latinica  ћирилица
17/07/2024 |  15:22 ⇒ 16:04 | Autor: RTRS

Lukić: Tužilaštvo BiH glumi u predstavi koju je režirao Kristijan Šmit (VIDEO)

Tužilaštvo BiH glumi u predstavi koju je režirao Kristijan Šmit, izjavio je v.d. direktora "Službenog Glasnika Republike Srpske" Miloš Lukić na konferenciji za novinare.
Miloš Lukić - Foto: RTRS
Miloš LukićFoto: RTRS

Lukić je naglasio da su prošle tačno 53 sedmice otkada su ih inspektori SIPA prvi put kontaktoirali povodom ovog slučaja.

- Prethodnu godinu je u svijetu oko nas obilježila vještačka inteligencija, a sa druge strane u pravnom svijetu proteklu godinu obilježila je prirodna glupost Tužilaštva koje se uplelo u to da dokaže krivicu ljudi koji su radili u skladu sa Ustavom i zakonom - rekao je Lukić.

Lukić je dodao da se "u Tužilaštvu BiH trude da što češće zakazuju ročišta jer žele da to privedu kraju pošto znaju da su probijeni svi njihovi planovi".

- Najduža predstava u Ginisovoj knjizi rekorda je "Planina Olimp" koja je trajala 23 sata. Ovo Tužilaštvo moglo bi da se prijavi za Ginisovu knjigu rekorda jer jako dobro glume tužioce. Ako se budu upisivali u istorijske i pravne knjige biće u poglavlju koje će u naslovu imati riječ "Sramota" - istakao je Lukić.