latinica  ћирилица
17/07/2024 |  19:01 ⇒ 19:02 | Autor: RTRS

Vujičić kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočna Ilidža

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža Miroslav Vujičić kandidat je SNSD-a za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima.
Sastanak SNSD-a u Istočnoj Ilidži - Foto: RTRS
Sastanak SNSD-a u Istočnoj IlidžiFoto: RTRS

Potvrđeno je to nakon sastanka rukovodstva SNSD-a sa funkcionerima lokalne organizacije stranke.

- Upoznali smo predsjednika sa stanjem kakvo je u našoj organizaciji. Razmijenili smo mišljenja o aktivnostima koje su pred nama. Mi smo jedna stabilna i jaka organizacija. Očekujemo dobar rezultat - rekao je Vujičić.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izrazio je uvjerenje da će Vujičić pobijediti na predstojećim izborima za načelnika Istočne Ilidže.

- Uvijek mi dajemo podršku našoj organizaciji ovdje. U čitavom gradu Istočno Sarajevo, ovdje na Ilidži pogotovo već. Nekoliko puta se pripremamo vrlo organizovano da uđemo u izbore. Vjerujemo ovaj put da ćemo imati dobar uspjeh. Јa sam potpuno uvjeren nakon sagledavanja i upoznavanjem sa članovima izbornog štaba i našom listom i kadidatom za načelnika da SNSD sa svojim partnerima ovdje može da ostvari dobar rezultat. Onaj koji dugo očekujemo. To znači da bi se Istočna Ilidža pridružila opštinama porodice SNSD-a u 43 opštine koliko sada imamo načelnike - istakao je Dodik.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)