latinica  ћирилица
18/07/2024 |  13:50 ⇒ 13:51 | Autor: RTRS

Gradski odbor SNSD Bijeljina: Demokratsko pravo svakoga je da bira i bude biran

SNSD nikada nije, niti će, tražiti od bilo koje političke organizacije da odustane od kandidature za gradonačelnika Bijeljine. Stav GrO SNSD Bijeljina u ovom pogledu je jasan - demokratsko pravo svakoga je da bira i bude biran, navedeno je u saopštenju ove stranke, a povodom konferencije za novinare predsjednika Republičke stranke Srpske Slavenka Ristića.
Gradski odbor SNSD Bijeljina -
Gradski odbor SNSD Bijeljina

- Kada je riječ o navodnim "smjenama zbog političke pripadnosti", u pitanju je vrlo paušalna ocjena promjena u vrhu jednog preduzeća. Vršiocu dužnosti direktora AD "Grad", koji je kadar RSS-a, istekao je mandat koji nakon isteka nije produžen. I novo rukovodstvo će, baš kao i prethodno, imati punu podršku naše stranke da napravi što bolje rezultate u poslovanju firme. Prema tome, riječ je o redovnim aktivnostima koje se odnose i na kadrove SNSD-a - ističu u saopštenju.

Navode da u potpunosti podržavaju stav da predstojeća kampanja bude pozitivna, bez blaćenja političkih protivnika, jer je kako kažu, narod sit podjela i političkih sukoba.

- Isto tako, jasno nam je da građani od SNSD-a kao najveće političke organizacije očekuju da vode primjerom i ovaj grad povuku naprijed. Upravo to je naša namjera - da okupimo ljude oko ideje jedinstva i sabornosti, pa zajedno sa građanima uradimo sve da našu Bijeljinu učinimo boljim mjestom za život - dodaju u saopštenju iz GrO SNSD Bijeljina.