latinica  ћирилица
18/07/2024 |  17:50 ⇒ 18:17 | Autor: RTRS

Nova poslovnica Flex Credita u Prijedoru (FOTO)

Uz obilježavanje dvogodišnjeg jubileja, MKD Flex Credit nastavlja strateški projekat širenja prodajne mreže širom BiH.
Flex Credit (Foto: Ustupljena fotografija) -
Flex Credit (Foto: Ustupljena fotografija)

Mikrokreditno društvo Flex Credita od juče je svim klijentima sa područja grada Prijedora dostupno na još jednoj atraktivnoj lokaciji.

Na adresi Kozarska bb u naselju Urije otvorena je nova moderno opremljena poslovnica prilagođena potrebama klijenata koji očekuju brzinu, jednostavnost i fleksibilnost finansijske usluge.

Foto: Ustupljena fotografija

Otvaranjem još jedne poslovnice u Prijedoru, a uz najavu daljnjeg širenja poslovanja u Federaciji i južnom dijelu Republike Srpske društvo nastavlja strategiju širenja prodajne mreže i daljnjeg jačanja svoje pozicije na mikrofinansijskom tržištu Bosne i Hercegovine.

- Prije tačno dvije godine, jula 2022. godine započeli smo ovu poslovnu priču sa ciljem da različitim klijentima obezbjedimo podjednake mogućnosti za kreditiranje pod našim poznatim sloganom "Novac za sve". Usluge Flex Credita danas koristi više od 17 hiljada zadovoljnih klijenata, a vođeni željom da budemo što bliži svojim klijentima konstantno širimo prodajnu mrežu i obogaćujemo paletu naših proizvoda uvodeći nove vrste kredita, ali i neke nove brendove na domaćem finansijskom tržištu. Nastavljamo snažno dalje - izjavila je Radmila Bjeljac, Country Manager Flex Credita.

Flex Credit danas nudi brze kratkoročne kredite iznosa do 5.000 KM u okviru prodajne mreže od 40 poslovnica uz istovremeno snažno razvijenu infrastrukturu online prodaje koja se odvija putem web aplikacije i Kontakt centra sa oko 30 zaposlenih radnika.

Kako aplicirati za Flex Credita brze kredite? Vrlo jednostavno. Klijentima je omogućeno da apliciraju na jedan od tri načina u zavisnosti od toga da li su više skloni digitalnoj tehnologiji ili direktnom kontaktu sa prodajnim osobljem:

1. online - putem web aplikacije na stranici https://flexcredit.ba.

2. preko Kontakt centra na broj telefona 051 20 20 20

3. direktno u poslovnicama gdje se mogu dobiti i besplatne konsultacije njihovih kreditnih savjetnika.

Poslovnica Flex Credita u naselju Urije u Prijedoru otvorena je za rad sa klijentima svaki radni dan u periodu od 9 do 17 časova, a više informacija možete dobiti na broj telefona 065 468 020 ili putem sajta https://flexcredit.ba.