latinica  ћирилица
18/07/2024 |  18:46 ⇒ 20:38 | Autor: RTRS

Borac stigao kući: Odmora nema, čeka ih novi spektakl, stiže PAOK (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Borca doputovali su u Banjaluku nakon što su sinoć na gostovanju slavili protiv albanske Egnatije nakon izvođenja penala i plasirali se u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
FK Borac - Foto: RTRS
FK BoracFoto: RTRS

Najvjerniji navijači, simpatizeri, rodbina i prijatelji dočekali su autobus sa fudbalerima Borca. Stisak ruke i čestitke za ono što su napravili u Albaniji, ali i obaveza za dalje.

Pretjeranog odmora nema, jer "crveno-plave" očekuje dvomeč sa grčkim PAOK-om, duel u kojem Borac može samo dobiti, jer klub iz Soluna ulazi u ovaj dvoboj kao veliki favorit.

Fudbaleri Borca stigli u Banjaluku (FOTO: RTRS)

-Moramo ostati pribrani i na zemlji. Evidentno je da imamo još nekih nedostataka koje ćemo pokušati sada da ispravimo - naglasio je trener Mladen Žižović, koji je "pocrvenio" u Elbasanu, ali nije mu to palo toliko teško, jer krajnji cilj je ispunjen, Borac je prošao dalje.

Kako god bilo, Borac očekuje najmanje još šest evropskih ispita, a ako fortuna bude uz najveći klub Republike Srpske, možda ih bude još toliko. Ali , korak po korak, onaj najvažniji, Borac je napravio sinoć u Albaniji.

Fudbaleri Borca stigli u Banjaluku (FOTO: RTRS)