latinica  ћирилица
20/07/2024 |  15:29 ⇒ 16:57 | Autor: RTRS

U akciji "Korset" uhapšeno lice iz Zvornika (FOTO)

Lice M.S. iz Zvornika uhapšeno je zbog nedozvoljene trgovine, nakon što je policija pretresom prostorija i automobila koje koristi pronašla veću količinu cigareta sa markicama ministarstva finansija takozvanog Kosova.
Policija Republike Srpske - Foto: ilustracija
Policija Republike SrpskeFoto: ilustracija

Prilikom pretresanja stana i pomoćnih prostorija koje koristi lice M.S. pronađeno je i privremeno oduzeto sedam kutija cigareta "merilin", dok je pretresom automobila koje koristi to lice pronađeno i privremeno oduzeto 1.500 kutija cigareta "ajvi slims" i 3.500 kutija cigareta "korset lilac superslims".

Sve kutije cigareta su sa markicama ministarstva finansija takozvanog Kosova, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Ustupljena fotografija

U saopštenju se navodi da je pretres stana i pomoćnih prostorija, kao i automobila koje koriste lica M.S. i M.P. iz Zvornika, izvršen s ciljem pronalaska predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom nedozvoljena trgovina na osnovu naredbe Osnovnog suda Zvornik, a uz prethodnu saglasnost Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Lice čiji su inicijali M.S. uhapšeno je u okviru akcije "Korset".

Ustupljena fotografija

Sve dalje mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela sprovode se pod nadzorom Okružnog tužilaštva u Bijeljini, navodi se u saopštenju.