latinica  ћирилица
23/07/2024 |  21:33 ⇒ 24/07/2024 | 09:18 | Autor: RTRS

Dodik: Bezobrazne konstrukcije o tajnim računima i tajnim firmama; Vukanović je "cirkusant"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su bezobrazne konstrukcije o tajnim računima i tajnim firmama, te istakao da bi to tutori predsjednika Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića, Amerikanci, odavno znali.
Milorad Dodik - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Milorad DodikFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Ne postoje nikakvi tajni računi, ne postoje nikakvi računi bilo gdje. To bi Vukanovićevi tutori Amerikanci odavno znali. Ne postoje nikakve tajne firme. Sve su to bolesne i bezobrazne konstrukcije. Postoje prijatelji koji hoće da pomognu i ponosan sam što imam takve prijatelje. Ali, šta Vukanović zna o prijateljstvu i ekonomiji - naveo je Dodik na društvenoj mreži Iks, reagujući na tvrdnje Vukanovića da je Dodik "javno priznao da je iznio i sakrio ogroman novac u inostranstvu".

On je rekao da je "takav cirkusant sramota Republike Srpske".

- Količina budalaština koju izgovori je epskih razmjera. Neostvareni detektiv, neostvareni novinar neostvareni političar, klevetnik i štetočina. E baš takvom će bilo ko da kaže nešto važno, povjerljivo, ozbiljno. Vukanović je potvrda one narodne - nije bolest sve što boli - poručio je Dodik.