latinica  ћирилица
24/07/2024 |  22:29 | Autor: ATV

Žižović nakon PAOK-a: Imamo aktivnu utakmicu, čestitke momcima

Fudbaleri Borca pružili su večeras sjajnu partiju u Solunu protiv, na papiru favorizovanog PAOK-a. Na stadionu "Tumbe", viđeno je čak pet pogodaka.
Mladen Žižović (foto: facebook.com/fkboracbanjalukaa) -
Mladen Žižović (foto: facebook.com/fkboracbanjalukaa)

Šef stručnog štaba Banjalučana, Mladen Žižović, nakon meča je rekao da je zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika, te da će se o svemu odlučivati u gradu na Vrbasu.

- Sigurno da je PAOK na početku utakmice bio apsolutni favorit i dalje jeste. S obzirom na sve okolnosti, s obzirom na veličinu kluba, na tradiciju, na rezultate i na individualni kvalitet. Kažem opet, mnogo puta se desilo da jedan klub, koji ima manje šanse, prođe dalje. Ono što smo htjeli, dobili smo, a to je da imamo živu, aktivnu utakmicu. U revanšu, mi ćemo opet pokušati da se suprotstavimo na određeni način. Mislim da smo i danas, većim dijelom utakmice to uspjeli - rekao je Žižović.

Strateg crveno-plavih ističe da je Borac golove primio iz, kako kaže, jeftinih situacija.

- Primili smo golove iz nekih jeftinih situacija. Dobro smo analizirali utakmicu, znali smo odakle nam prijeti opasnost. Iskoristio bih priliku da čestitam momcima što su u ovakvom ambijentu uspjeli postići dva gola. To je dokaz i put kojim treba da idemo - naglasio je Žižović.

Revanš meč između Borca i PAOK-a igra se 31. jula na Gradskom stadionu u Banjaluci sa početkom od 21 čas.