latinica  ћирилица
30/07/2024 |  15:57 ⇒ 19:45 | Autor: RTRS

Banjaluka svim srcem uz fudbalere Borca (VIDEO)

Banjaluka je svim srcem uz fudbalere Borca i sutra svi putevi vode na Gradski stadion. Borac dočekuje PAOK iz Soluna u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka. Ulaznice su u rekordnom roku rasprodate, a vatreni navijači svih uzrasta su nabavili dresove, kačkete i sve što je potrebno da bi sa tribina podržali svoj omiljeni klub.
FK Borac - Foto: RTRS
FK BoracFoto: RTRS

Podrška banjalučkom Borcu stiže sa svih krajeva svijeta. Ogroman interes pred sutrašnji meč pokazuje koliko su navijači odani i vjerni svom klubu, a prema svemu sudeći, očekuje se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Većina dječaka sanja da postane fudbaler,igrajući sa svojim dugarima ispred zgrade,ali i trenirajući u sportskim klubovima.Zato su najmlađi navijači spremi za utakmicu i kako kažu vjeruju da će Borac odnijeti ubjedljivu pobjedu.

Ogromna gužva pred sutrašnji meč stvorila se i ispred Borčevog fan šopa u srcu Banjaluke, gdje se i danas tražila karta više. Police sa crveno - plavim dresovima, kapama, trenerkama, loptama gotvo su prazne, što pokazuje koliko navijači Borca, na sve načine, daju vjetar u leđa svom voljenom klubu.

- Baš je eforično i zanimljvo pred utakmicu.Gužva je konstantno i karte su već raspordane. Ono što bih dodale je da će stra par sati pred utakmicu biti otvoren novi Borčev šop koji će se nalaziti na zapadnoj tribini i tamo će ljudi moći da kupe dres, kapu, kačket i ostale stvari. Mislim da će biti baš zanimljivo - istakla je Nikolina...

Crveno-plavi će sutra na Gradskom stadionu imati gromoglasnu podršku svojih navijača.