latinica  ћирилица
01/08/2024 |  10:51 ⇒ 13:01 | Autor: RTRS

Vujić: Kompanija Inviktus počinje s radom (VIDEO)

Kompanija Inviktus danas počinje s radom, rekao je Bojan Vujić, direktor Inviktus tehnolodži grupe Banjaluka, dodajući da je riječ o potpuno novoj kompaniji.
Bojan Vujić - Foto: RTRS
Bojan VujićFoto: RTRS

Ova kompanija je registrovana nakon što su kompaniji Infiniti internešnl grup i njenim članicama ugašeni računi u bankama, kao posljedica stavljanja na listu Kancelarije za kontrolu strane imovine Ministarstva finansija Sjedinjenih Američkih Država.

Vujić je rekao da su svi zaposleni potpisali ugovore sa novom kompanijom, izražavajući zadovoljstvo što su zadržali radnike.

- Imamo njihovo povjerenje i veliku podršku, a mi kao menadžment ćemo se truditi da budemo što uspješniji i opravdamo povjerenje koje su nam dali zaposleni i svi drugi - rekao je on.

Vujić je rekao da je sljedeći korak uspostavljanje poslovanja na svim tržištima na kojima je kompanija Infiniti do sada poslovala.

On je istakao da je rad apsolutno transparentan, kao što je to bilo i ranije.

- Nema preregistracije. Ovo su nove firme i ovo je nova priča. Čim da se bave IT stručnjaci ako neće u ovom sektoru? Počinjemo od nule. Imamo pravo da pokušamo ponovo raditi - rekao je Vujić.

On je rekao da ne razumije zašto se sve što rade dovodi u kontekst pokušaja zaobilaženja američkih sankcija kada je logičan potez da ljudi koji 20 godina rade u IT-u, osnuju IT kompaniju.