latinica  ћирилица
01/08/2024 |  11:03 ⇒ 11:03 | Autor: RTRS

Uz Atos banku, Visa kartice i Gugl pej ostvarite povrat od 50 KM

Atos banka kompanija Visa omogućile su Gugl pej /Google Pay/ kao novu opciju plaćanja za klijente, kojima je na ovaj način omogućeno jednostavno, sigurno i praktično plaćanje putem putem Gugl pej digitalnog novčanika.
Atos banka - Foto: Ustupljena fotografija
Atos bankaFoto: Ustupljena fotografija

Ovim je i započeta kampanja "Tvoja Google Pay avantura počinje sada", u okviru koje će klijenti imati priliku da ostvare povrat novca u iznosu od 50 KM, za minimum pet transakcija obavljenih digitalizovanom Visa karticom Atos banke, u pojedinačnoj vrijednosti od 50 KM.

Na ovaj način, Atos banka je pružila klijentima praktičnije i sigurnije iskustvo prilikom obavljanja transkcija, a uvođenjem Gugl pej usluge pokazali su i odraz kontinuiranog angažmana u pružanju najnovijih tehnoloških rješenja, koja će olakšati platne transakcije klijentima.

- Naš partnerski odnos sa kompanijom Visa, jednim od globalnih lidera u platnim tehnologijama, omogućava nam da još bolje iskoristimo napredne tehnološke mogućnosti i pružimo još bržu, sigurniju i inovativniju bankarsku uslugu svim našim klijentima. Radujemo se što uvođenjem usluge Gugl pej pružamo našim klijentima mogućnost da uživaju u brzim, jednostavnim i sigurnim transakcijama - rekli su u Službi marketinga i komunikacija Atos banke.

Atos banka je pozvala klijente da iskoriste ovu priliku i uživaju u pogodnostima i sigurnosti Gugl pej digitalnog novčanika.