latinica  ћирилица
01/08/2024 |  13:07 ⇒ 13:58 | Autor: SRNA

Više od 300 proizvoda od danas dostupno građanima po nižim cijenama

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić rekao je da je od danas više od 300 prizvoda građanima Srpske dostupno po nižim cijenama u okviru kampanje "Društveno odgovorni" u koju su se uključili trgovci i trgovački lanci iz svih krajeva Srpske.
Namirnice - marketi - Foto: RTRS
Namirnice - marketiFoto: RTRS

- Kampanjom je obuhvaćeno više od 300 proizvoda iz asortimana poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, te lične higijene i hemije. Tokom pripreme kampanje smo sa trgovcima razgovarali o tome da građanima omogućimo niže cijene proizvoda koje svakodnevno koriste i u skladu s tim dogovorima su oni i kreirali ponudu - istakao je Šulić.

On je naglasio da se za sada uključilo 17 trgovaca i trgovačkih lanaca koji posluju na području Srpske, a da ga posebno raduje što su se u kampanju, baziranu na dobrovoljnoj osnovi, uključili gotovo svi veliki trgovački lanci koji imaju veliki broj maloprodajnih objekata u skoro svim opštinama i gradovima u Srpskoj.

Šulić je napomenuo da poziv privrednim subjektima koji se do sada nisu uključili u kampanju ostaje otvoren i pozvao ih da se pridruže kampanji.

- Liste proizvoda i privrednih subjekata koji učestvuju u kampanji biće dostupne na sajtu Ministarstva trgovine i turizma i redovno će biti ažurirane, kako bi javnost bila pravovremeno informisana - rekao je Šulić za Srnu.