latinica  ћирилица
01/08/2024 |  21:08 ⇒ 23:36 | Autor: RTRS

Cvijanović na proslavi krsne slave Mrkonjić Grada: Želim da ostanemo okupljeni oko slave, slobode i Srpske (FOTO)

Mrkonjić Grad ima dobru budućnost i zadovoljna sam saradnjom ove lokalne zajednice sa republičkim institucijama, istakla je srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, na obilježavanju krsne slave opštine Mrkonjić Grad - Svetog proroka Ilije i Dana 11. mrkonjićke lake pješadijske brigade.
Željka Cvijanović (foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
Željka Cvijanović (foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic)

- Imamo planove i za buduće vrijeme i iz toga razloga dolazi podsticaj od Vlade i nas koji djelujemo u okviru zajedničkih institucija. Želimo da pomognemo svim našim građanima na svaki mogući način, pa tako i građanima Mrkonjić Grada - rekla je Cvijanović.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Ona je istakla da je ovo tradicionalno okupljanje u Mrknjoć Gradu i prilika da čestita slavu opštine Svetog proroka Ilije i Dan 11. mrkonjićke lake pješadijske brigade.

Mrkonjić Grad, slava opštine

- Uvijek je zadovoljstvo biti ovdje. Ovo su okupljanja koja pokazuju snagu opštine ali isto tako opredijeljenost da se njeguje tradicija i da se pokaže privrženost vjeri, budućem razvoju - dodala je Cvijanović.

Načelnik opštine Dragan Vođević rekao je da je Mrkonjić Grad ide u budućnost i da se ispunjava sve ono što se očekuje od Opštinske uprave.

- Sve ispunjavamo u zakonskim rokovima, stabilno funkcionišemo, svoja davanja isplaćujemo na vrijeme, nastavili smo niz dobrih projekata što se tiče ulaganja u omladinu, neprestavno ulažemo u infrastrukturu. Puno toga je urađeno i na to sam ponosan - istakao je Vođević.