latinica  ћирилица
02/08/2024 |  09:21 ⇒ 09:52 | Autor: RTRS

Šobot: Zahvalnost Ministarstvu trgovine na sniženju cijena i podršci penzionerima

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke dr Nikola Šobot, uputio je zahvalnost Ministarstvu trgovine Republike Srpske na njihovoj nedavnoj akciji smanjenja cijena više stotina proizvoda u saradnji sa trgovinskim lancima.
Nikola Šobot - Foto: Ustupljena fotografija
Nikola ŠobotFoto: Ustupljena fotografija

Istakao je da ovaj potez predstavlja značajan korak ka poboljšanju životnog standarda penzionera i drugih građana u Banjaluci i širom Republike Srpske.

- Želim da izrazim iskrenu zahvalnost Ministarstvu trgovine na ovom važnom koraku koji je rezultat dobrog odnosa i saradnje sa trgovinskim lancima. Sniženje cena osnovnih životnih namirnica i drugih proizvoda predstavlja značajno olakšanje za naše penzionere i građane. Ova akcija pokazuje da je moguće obezbediti bolje uslove za sve naše sugrađane - izjavio je Šobot.

On je dodao da ova inicijativa Ministarstva trgovine potvrđuje da je moguće raditi na sistemskim rješenjima koja će dugoročno poboljšati ekonomski i socijalni položaj.

- Potrebno je da nastavimo da radimo zajedno i da uključimo sve relevantne aktere kako bismo osigurali da ovakve mjere budu trajne i sveobuhvatne. Penzioneri su gradili našu Banjaluku i zaslužuju da njihov glas bude uvažen - istakao je Šobot.