latinica  ћирилица
02/08/2024 |  13:12 ⇒ 13:13 | Autor: SRNA

Cvijanović: "Bema" - najbolji primjer uspješnog kolektiva

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je dvije decenije uspješnog rada Fabrici obuće "Bema" iz Banjaluke i istakla da je ova firma najbolji primjer uspješnog kolektiva koji je priznat u proizvodnji visokokvalitetne obuće za domaće i inostrano tržište.
Željka Cvijanović - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Željka CvijanovićFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Ponosni smo na rezultate koje je "Bema" ostvarila u proteklih 20 godina, koji se ogledaju kroz saradnju sa najpoznatijim svjetskih kompanijama i zapošljavanjem više od hiljadu radnika, kao i na izraženoj društvenoj odgovornosti - navela je Cvijanovićeva u čestitki upućenoj članovima uprave i zaposlenima Farike obuće "Bema".

Ona je istakla da banjalučka "Bema" predstavlja najbolji primjer uspješnog kolektiva koji je značajnim ulaganjima u osposobljavanje radne snage i modernizaciju proizvodnje, postao poznat i priznat u proizvodnji visokokvalitetne obuće za domaće i inostrano tržište.

Uz, srdačen čestike povodom značajnog jubileja, Cvijanovićeva je Fabrici obuće "Bema" poželjela mnogo uspjeha u budućem radu, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

- U uvjerenje da će "Bema" nastaviti uspješno poslovanje i krenuti u nove privredne poduhvate, na radost i korist radnika, uprave i Republike Srpske, srdačno vas pozdravljam - navodi se u čestitki srpskog člana Predsjedništva BiH.

Fabrika obuće "Bema" danas proslavlja 20 godina rada tokom kojih je uspjela da sašije gotovo 22 miliona pari cipela koje su prodavane širom Evrope i SAD.