latinica  ћирилица
02/08/2024 |  14:40 ⇒ 14:40 | Autor: RTRS

Počeo festival Freshwave2024 na banjalučkoj tvrđavi Kastel

Sjajnim nastupima Who See, Tzunami Flo, 999999999 i Drunken Kong počelo dvanaesto izdanje Freshwave2024 festivala!
Freshwave u Banjaluci - Foto: Ustupljena fotografija
Freshwave u BanjaluciFoto: Ustupljena fotografija

Nezaboravnim nastupima regionalnih trep zvijezda Who See i Tzunami Flo kao i nastupima čuvenih devetki 999999999 i Tokijo dvojca Drunken Kong kao i preko 30 drugih izvođača počelo je novo, dvanaesto izdanje Freshwave festivala na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Više od stotinu izvođača nastupiće na šest festivalskih bina u tri dana festivalska dana od 1. do 3. avgusta, a večeras će između ostalih nastupiti Z++, Vojko V. i fantastični dvojac Adana Tvins dok nam se zbog neriješenih administrativnih problema sa izdavanjem pasoša, uprkos uvjeravanjima njegovog menadžment tima, neće pridružiti Hot Since 82, ali obećava druženje na prvom narednom događaju Freshwava.

Večeras nas očekuje i poseban događaj s obzirom na to da je doživotnu rezidenturu na Freshwav festivalu prihvatio dugogodišnji prijatelj festivala Vojko Vrućina aka Vojko V aka Kralj Dječaka aka Evo me opet dolazim! Izvođačima ovogodišnjeg izdanja festivala pridružuje se dobro poznato regionalno ime Andrew Meller.

Podsjećamo na gradskoj "Našoj plaži" Sitari na lijevoj obali Vrbasa u banjalučkom naselju Srpske i danas je zagrijavanje pred festivalske večeri na tvrđavi Kastel, potpuno besplatno za sve posjetioce, a očekujte nastupe regionalnih izvođača koje ćemo svakako slušati na dvanaestom izdanju Freshwave2024 festivala.

Povodom novog izdanja festivala u festivalskom kampu uz bedeme tvrđave Kastel, na lijevoj obali rijeke Vrbas nesvakidašnja je atmosfera osmišljena za potpuno uživanje i kao epicentar najboljih festivalskih sadržaja. Svi sa trodnevnom festivalskom ulaznicom mogu potpuno besplatno da borave u kampu Freshwave2024 festivala.

Napominju da su i dalje u prodaji sve vrste festivalskih ulaznica koje su dostupne na banjalučkom Trgu Krajine, na tiket point-u na samom ulazu na tvrđavu Kastel i putem tiket servisa kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog tiket servisa širom BiH.