latinica  ћирилица
03/08/2024 |  12:34 ⇒ 14:47 | Autor: RTRS

U Prijedoru i Kozarskoj Dubici pronađena opojna droga, uhapšene tri osobe

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 01. avgusta 2024. godine lišili su slobode lica M.V. i M.B.M. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopšteno je iz PU Prijedor.
Droga - Foto: Ustupljena fotografija
DrogaFoto: Ustupljena fotografija

Kod lica je pronađena i oduzeta bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne bruto mase 1,4 grama, zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 227 grama i 174 tablete koje svojim izgledom asociraju na ekstazi, navodi se u saopštenju.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv M.V. i M.B.M. dostaviće se izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica dana 02. avgusta 2024. godine kod lica V.T. iz Kozarske Dubice pronašli su i oduzeli bijelu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain ukupne bruto mase oko 18 grama, navodi se u saopštenju.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga V.T. je lišen slobode i protiv istog će se nadležnom tužilaštvu dostaviti izvještaj.