latinica  ћирилица
05/08/2024 |  11:02 ⇒ 11:02 | Autor: RTRS

PU Prijedor: Uhapšen vozač koji je pobjegao nakon što je udario motociklistu

Državljanin Švedske čiji su inicijali D.B. uhapšen je nakon što ga je policija u Kozarskoj Dubici identifikovala kao vozača koji je uzrokovao saobraćajnu nezgodu u Prijedoru u kojoj je povrijeđen motociklista.
MUP Srpske (Foto: instagram.com/mup.srpske) -
MUP Srpske (Foto: instagram.com/mup.srpske)

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je juče policiji prijavljeno da se u 18.20 časova u Ulici Slavka Rodića u Prijedoru dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen motociklista i da je nepoznati vozač koji je uzrokovao nezgodu vozilom pobjegao sa lica mjesta.

- Pripadnici Policijske stanice u Kozarskoj Dubici identifikovali su lice čiji su inicijali D.B, koji je, upravljajući vozilom "mercedes", prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj je motociklista D.K. iz Prijedora zadobio lakše tjelesne povrede. Istog dana oko 23.30 časova D.B. je uhapšen - saopšteno je iz ove uprave.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru kojem će, nakon kompletiranja predmeta protiv D.B, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.