latinica  ћирилица
06/08/2024 |  14:49 ⇒ 14:53 | Autor: RTRS

M:tel: Osuđujemo svaki potez pojedinaca koji koriste ime kompanije u svrhu lične ili političke borbe

Kompanija m:tel se, kao telekom operater i provajder televizijskog sadržaja, ne bavi analizama gledanosti televizijskih stanica niti smatramo da je to posao telekoma, saopštili su iz kompanije m:tel.
Mtel - Foto: RTRS
MtelFoto: RTRS

- Izuzetnu pažnju posvećujemo zaštiti naših podataka i privatnosti korisnika te osuđujemo svaki potez pojedinaca koji koriste ime kompanije m:tel u svrhu lične ili političke borbe. Podaci na koje se pozivate, a koji su objavljeni i u medijima, nisu podaci kompanije m:tel - navode u saopštenju m:tel-a.

Iz kompanije navode da poštuje sve pravne i regulatorne okvire.

- Nećemo dozvoliti da se naše ime zloupotrebljava u bilo koje svrhe. Pozivamo sve, a naročito političke aktere, da kompaniju m:tel ne koriste za lične interese i političke borbe, jer na taj način štete ugledu kompanije koja zapošljava više od 2.500 ljudi i od koje žive njihove porodice - istakli su iz kompanije m:tel.

Podsjećamo, član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević objavila je, zatim obrisala, pa ponovo objavila na društevnim mrežama povjerljive podatke o istraživanju gledanosti medijskih kuća.