latinica  ћирилица
06/08/2024 |  17:23 | Autor: TANЈUG

Egzit festival najavio međunarodnu turneju: Crna Gora, Hrvatska, Holandija, Bugarska...

Egzit festival je danas najavio muzičku turneju koja će trajati četiri mjeseca, a neke od država u kojima će se održati su Crnoj Gora, Hrvatska, Bugarska, Holandija i Ujedninjeni Arapski Emirati.
Egzit - Foto: Ustupljena fotografija
EgzitFoto: Ustupljena fotografija

Kako je navedeno, na jednoj od najlepših plaža Evrope, u Nomade Beach baru, u Ulcinju, 9. avgusta će nastupiti Lajla Benitez, njujorška DЈ-ica, poznata po svom specifičnom stilu kombinovanja različitih elemenata haus i tehno muzike.

U Carpe Diem Beach baru, nedaleko od Hvara 16. i 17. avgusta održaće se "EXIT presents: Carpe Diem Moments! Claptone" misteriozni haus maestro, prepoznatljiv po svojoj venecijanskoj maski, energični EDM duo Nervo, škotski DЈ KC Lajts, kao i lokalni izvođači Matroda, Zimon.

Osnivači Breez-a i Egzita, kao i opština Varna, odlučili su da od 14. do 18. avgusta obraduju publiku u Varni festivalom Varna Breez.

Treće izdanje Get Exited događaja u Strumici u Sjevernoj Makedoniji biće obilježeno 6. septembra, a obećava da "nadmaši prošlogodišnji spektakl sa više od 20.000 fanova".

Ada Divine Awakening festival u Adi Bojani u Crnoj Gori biće održan od 13. do 18. septembra kao "jedinstveno putovanje samospoznaje i transformacije" sa predavačima Stefanosom Sifandosem, Aronom Klajnermanom, Sinišom Ubovićem i drugima.

Za muzički dio programa biće zaduženi Estas Tonne, Chantress Seba, Awaré i Yaima.

Tokom posljednjeg dana Ada Divine Awakening festivala 18. septembra nastupiće jedan od najvećih muzičkih diverziteta na svijetu, gitarista klasične muzike Estas Tone.

Biće održan i jedan od najvećih muzičkih događaja na svijetu, Amsterdam Dance Event, koji se održava tokom pet dana i noći, na preko 200 lokacija i uz više od 2.500 izvođača u Holandiji.

Šesto izdanje događaja No Sleep u Beogradu okupiće svjetski poznate DЈ-eve i izvođače 16. novembra.

Najmlađa predstavnica Egzitovog Ekosistema Lanna nastupiće 30. avgusta sa jednim od najpoznatijih i najcjenjenijih DЈ-a i producenata Dejvidom Getom u okviru događaja Future Rave.

U Berlinu će 17. avgusta ljubitelji elektornske muzike imati priliku da je čuju na elektronsko-muzičkom festivalu i tehno paradi Rave The Planet.

Nekoliko dana nakon berlinskog nastupa, 24. avgusta, nastupiće u Dubaiju u okviru događaja Zenit Sound Room, a program te večeri činiće jedinstvena "all-female" postava za pultom.

Finale ljetnje sezone biće obilježeno nastupima na Ibici u Hï Ibiza klubu 6. septembra u okviru događaja Future Rave, a nakon kraće pauze 21. septembra nastupiće na GuteZeit Festivalu u gradu Konstanc u Njemačkoj zajedno sa izuzetno jakom i raznovrsnom postavkom elektronske muzike.

Završnicu Lanine letnje sezone obilježiće njen povratak na Ibicu 27. septembra.

Lana će takođe u okviru EXE događaja, u Bugarskoj prestonici Sofiji, nastupati u EXE klubu, a datum će naknadno biti objavljen.