latinica  ћирилица
06/08/2024 |  22:05 ⇒ 22:08 | Autor: RTRS

Podraščanin: Hvala ti Srbijo na nezaboravnom putovanju

Prethodnih dana se spekulisalo, a sada je došlo i do zvanične potvrde. Srpski odbojkaš Marko Podraščanin se oprostio od reprezentativne karijere.
Marko Podraščanin (foto: EPA-EFE/LORIS CERQUIGLINI) -
Marko Podraščanin (foto: EPA-EFE/LORIS CERQUIGLINI)

- Hvala ti Srbijo na ovom nezaboravnom putovanju. Bila mi je velika čast i privilegija nositi omiljeni dres skoro 20 godina, debitovati za tebe još 2006. godine i zaigrati sa svojim herojima, zlatnom sidnejskom generacijom zbog kojih sam i zavolio ovaj predivan sport. Biti evropski, svjetski prvak i tri puta reprezentovati te na Olimpijskim igrama je za mene ostvarenje svih mojih dječačkih snova i maštanja - napisao je Podraščanin na Instagram profilu.

      View this post on Instagram

A post shared by Marko Podraščanin (@potke18)

- Uživao sam u svakom trenutku, putovanju i druženju, treningu, utakmici, pobjedama i porazima jer je to sastavni deo sporta i sazrevanja jednog sportiste! Prijateljstva koje sam stekao su mnogo veća od običnih, to su bratstva i kumstva za cijeli život! Tri izlaska na čuveni balkon ću prepričavati svojoj djeci dok sam živ jer je to emocija koju svaki sportista treba da doživi. Puno mi je srce jer si mi omogućila da činim svoju porodicu, prijatelje i sve Srbe po svijetu ponosnim, srećnim i velikim. Biću uvijek tvoj najveći navijač i podrška! Hvala ti Srbijo, bilo je predivno! Potke".