latinica  ћирилица
07/08/2024 |  10:33 ⇒ 10:39 | Autor: Nezavisne

Ilon Mask se obratio Đokoviću i postavio srpsku trobojku

Novak Đoković se nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu prošetao i stazom šampiona podno Ajfelovog tornja na čuvenom Trokaderu, a na društvenim mrežama imao je i emotivnu poruku za sve u Srbiji.
Novak Đoković (Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG) -
Novak Đoković (Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG)

- Nikada nisam mogao da odustanem od sna da osvojim ovu zlatnu medalju, kao što ni narod Srbije nikada nije odustao od mene. Zajedno smo verovali u nemoguće. Iako sam ja taj koji nosi ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da ona pripada svima nama. Predstavljati našu naciju najveća je čast na svetu. Ova medalja, ovi trenuci, ovaj život – ništa od toga ne bi bilo moguće bez vaše nepokolebljive podrške. Ovo je zbog tebe. Ovo je za tebe. Hvala vam. Voli vas Nole - napisao je Đoković na društvenoj mreži "X".

Međutim, sigurno nije mogao ni da pomisli da će mu se na ovoj objavi javiti niko drugi nego do trenutni vlasnik bivšeg "Twittera", sada društvene mreže "X" i najbogatiji čovjek na planeti Ilon Mask.

Porukom koju je ostavio oduševio je sve u Srbiji, pošto je objavio komentar sa srpskom zastavom.

"Čestitke", napisao je Mask, a pored je stavio zastavu Srbije, zbog čega su se javili mnogi korisnici iz Srbije sa komentarima da je "Mask zapravo Srbin".

Јedan komentar je bio posebno interesantan, pošto je jedan korisnik uočio da se "Nole" spelovano unazad piše kao "Elon" što je engleska verzija imena Ilona Maska, prenosi Telegraf.rs.