latinica  ћирилица
07/08/2024 |  14:57 ⇒ 14:59 | Autor: RTRS

Kamp "Srbija te zove": Posjeta ministarke sporta Republike Srpske

Ministarka porodice, omladine i sporta Republike Srpske Selma Čabrić boravila je u Beogradu i tom prilikom je posjetila učesnike kampa "Srbija te zove".
Kamp Srbija te zove - Foto: Ustupljena fotografija
Kamp Srbija te zoveFoto: Ustupljena fotografija

Resorni ministar u Vladi Republike Srpske razgovarala je sa mladim rukometašicama i rukometašima, košarkašicama i košarkašima kao i odbojkašicama i odbojkašima iz Republike Srpske koji su redovni učesnici ovog kampa koji okuplja mlade iz regiona, dijaspore kao i sa Kosova i Metohije.

- Počastvovani smo što je gospođa Selma Čabrić izdvojila vrijeme kako bi posjetila sve učesnike kampa "Srbija te zove" koji su došli iz Republike Srpske. Dugo je sa svima razgovarala i treba istaći da se raspitivala o svemu, dok ju je posebno zanimalo da li su naporni treninzi i slično. Istovremeno je svima poželjela puno sreće u nastavku rada na kampu, kao i dosta uspjeha u budućnosti - istakao je selektor mladih rukometašica Republike Srpske Salih Pala.

Treba napomenuti kako su za odlazak u Beograd, učesnici kampa "Srbija te zove" imali veliku pomoć od predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je, između ostalog, snosio troškove prevoza u oba pravca i hranu.

Mladim rukometašima i rukometašicama podršku je pružio i predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević.