latinica  ћирилица
08/08/2024 |  21:58 ⇒ 09/08/2024 | 14:27 | Autor: srpskainfo.com

Škrebić često viđen u društvu Nedeljka Kerića

Dragutin Škrebić, predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srpske u Tesliću, koji je i poznati lokalni privrednik, često je viđen u opuštenom društvu s omiljenim doktorom iz Teslića, doktorom Nedeljkom Kerićem.
Škrebić i Kerić - Foto: Ustupljena fotografija
Škrebić i KerićFoto: Ustupljena fotografija

Ovaj dvojac, koji se već godinama druži, često provodi vrijeme zajedno, a njihova prisutnost u javnosti uvijek izazove pozitivne reakcije građana.

Doktor Nedeljko Kerić, koji je stekao reputaciju kao jedan od najposvećenijih i najomiljenijih ljekara u Tesliću, često se može vidjeti u društvu lokalnih uglednih građana. Wegova pristupačnost i iskrena želja da pomogne ljudima učinili su ga omiljenim među građanima.

S druge strane, predsjednik Opštinskog odbora SPS-a u Tesliću poznat je kao uspješan privrednik koji aktivno doprinosi razvoju lokalne zajednice. Njegova dugogodišnja prijateljstva sa mnogim uglednim Teslićanima, uključujući i Kerića, dodatno su učvrstila njegovu poziciju kao jednog od najvažnijih figura u opštini.

Opuštena atmosfera u kojoj se ova dva prijatelja često nalaze svjedoči o njihovom iskrenom prijateljstvu i međusobnom poštovanju.

Njihovo druženje, bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili samo prijateljsko ćaskanje, često postane tema razgovora u lokalnoj zajednici, gdje se uvijek komentariše njihov pozitivan uticaj na opštinu i njene građane.