latinica  ћирилица
09/08/2024 |  11:19 ⇒ 12:35 | Autor: RTRS

Gligorić: Banjalučka Gradska uprava koristi probleme građana kako bi se domogli novca za izbornu kampanju

Zemlja se okreće oko Sunca, a Draško Stanivuković i Gradska uprava oko deset miliona maraka kredita koji žele da podignu po svaku cijenu, istakao je Saša Gligorić, predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske Banjaluka.
Saša Gligorić - Foto: RTRS
Saša GligorićFoto: RTRS

- Nije humano i nije ljudski koristiti problem građana Banjaluke, koji nedjeljama nemaju vodu zbog nesposobnosti gradonačelnika i saradnika koje je sam izabrao, kako bi se domogli novca za izbornu kampanju - rekao je Gligorić.

Od kada su počele nestašice vode, kaže Gligorić, razloge i opravdanja iznosili su Stanivuković, Kresojević, Basara, Drinić, Vukomanović - svi oni koji o tome ne znaju ništa. Samo se ni jednom nije oglasio direktor Vodovoda.

- Od malih problema koji su posljedica prevelike potrošnje, došli su do ogromnog problema koji sada rješavaju kreditom od 10 miliona maraka. I to predstavljaju kao danas kredit, sutra voda. Bezobrazno je na koji način vrijeđaju i ponižavaju Banjalučane - ističe Gligorić.

- Gdje je projekat, gdje je studija, gdje je finansijska konstrukcija, ili su Stanivuković i Kresojević "odoka" procijenili da im toliko treba, a oni znaju za šta - naglasio je Gligorić.