latinica  ћирилица
09/08/2024 |  13:15 ⇒ 17:22 | Autor: TANЈUG

Beč obezbijedio brojne besplatne ponude za fanove koji imaju karte za koncerte Svift

Grad Beč je obezbijedio brojne besplatne ponude ili one sa popustom za sve razočarane fanove američke pjevačice Tejlor Svift nakon što su otkazani njeni koncerti koji su bili planirani u glavnom gradu Austrije, a koji su otkazani zbog planiranog terorističkog napada, prenijela je danas Kancelarija Grada Beča u Beogradu.
Fanovi Tejlor Svift u Beču (Foto: EPA-EFE/MAX SLOVENCIK) -
Fanovi Tejlor Svift u Beču (Foto: EPA-EFE/MAX SLOVENCIK)

U saopštenju se navodi da svi koji posjeduju karte za koncert Tejlor Svift mogu da do nedjelje, 11. avgusta, besplatno posjete muzej "Albertina" i "Albertina modern" i da pogledaju aktuelne izložbe.

Ističe se da je posebno zanimljiva izložba pod nazivom "The Beauty of Diversity" u muzeju "Albertina Modern".

Takođe je za sve fanove Tejlor Svift besplatan ulaz danas, u subotu i nedjelju u muzejima Grada Beča: Mocarthaus Vijena, Kuća muzike, Kuns Haus Vin i Јevrejski muzej.

Osim toga, besplatan je i ulaz na stalnu postavku novog Gradskog muzeja, navodi se u saopštenju.

Ističe se da se će Tejlor-žurke širom Beča biti održane danas i sutra u lokalu CellaVie Vienna od 12 do 17 sati i od 23 do 04.30 ujutru (za sve starije od 16 godina).

U legendarnom Kamera klubu u Beču danas od 23 sata biće održana velika Tejlor Svift žurka.

U bečkom klubu "U4" svi vlasnici karata za koncert Tejlor Svift imaju slobodan ulaz danas i u subotu.

Tri dana (od 8. do 10. avgusta) slaviće se u lokalu "Das Loft" u hotelu SO/Vienna.

U Golden harp ajriš pabu u centru grada svi fanovi sa kartom mogu besplatno konzumirati jedan od jedanaest posebno kreiranih Tejlor-pića.

Lanac burgera "Le Burger" poziva sve koji imaju kartu na besplatan burger, a Svarovski prodavnica u Kertnerštrase spremila je za fanove sa kupljenim kartama "kristalno iznenađenje", navodi se u saopštenju.