latinica  ћирилица
13/08/2024 |  07:08 ⇒ 09:32 | Autor: TANЈUG

Bogdanović: Nadam se da će se tradicija nastavljati i u budućnosti

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović rekao je večeras na dočeku olimpijaca da se nada da će se ova tradicija nastavljati i u budućnosti.
Bogdan Bogdanović (foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN) -
Bogdan Bogdanović (foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN)

Više desetina hiljada građana okupilo se u Beogradu da pozdravi trofejne srpske olimpijce, vaterpoliste, Novaka Đokovića, Zoranu Arunović, Damira Mikeca, Aleksandru Perišić i košarkaše.

- Nadam se da će se tradicija nastavljati i u budućnosti. Emocije su vrlo pomiješane. Svi smo prijatno iznenađeni podrškom ljudi. Kao što je i Nole rekao, imali smo iskustvo da budemo tu i ranije, ali je drugačije kao olimpijski tim. Stvarno je fenomenalno, ne prestajemo da se ježimo - rekao je Bogdanović za RTS na balkonu Starog dvora.

Bogdanović se osvrnuo i na sukob koji je imao sa Lebronom DŽejmsom na Olimpijskim igrama u Parizu. Srbija je u polufinalu Olimpijskih igara izgubila od Sjedinjenih Američkih Država poslije izuzetne borbe, a na toj utakmici u verbalnom klinču našli su se Bogdan Bogdanović i Lebron DŽejms.

- Iskreno da kažem, ne znam. Svađali smo se tu. Borili smo se tu, ja za svoje, on za svoje. Žar borbe. Bile su tu i psovke. To ostaje tamo -Tr zaključio je Bogdanović.