latinica  ћирилица
13/08/2024 |  13:49 ⇒ 13:58 | Autor: SRNA

U marketima "Fortuna" 86 proizvoda po sniženim cijenama

Preduzeće "Leburić komerc" iz Prnjavora, koje se sa marketima "Fortuna" od 1. avgusta priključilo kampanji Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske "Društveno odgovorni" i kupcima obezbijedilo 86 proizvoda po sniženim cijenama, danas je posjetio resorni ministar Denis Šulić i uvjerio se u funkcionisanje kampanje.
Denis Šulić u Fortuni - Foto: SRNA
Denis Šulić u FortuniFoto: SRNA

Šulić se uvjerio u funkcionisanje kampanje u kojoj su snižene cijene proizvoda široke potrošnje - od mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, tjestenina, do sredstava higijene i druge robe.

Šulić je rekao novinarima da je preduzeće "Leburić komerc" iz Prnjavora sa marketima "Fortuna" jedan od 15 lanaca marketa u Republici Srpskoj koji su dio ove kampanje od 1. avgusta.

- Kroz kampanju koja u različitim oblicima traje već više od godinu dana ponuđena je opcija da svaki market ima različite proizvode što je više od 300 artikala sa sniženim cijenama, odnosno građani u jednom marketu po povoljnijoj cijeni mogu kupiti jednu vrstu određenih proizvoda, a u drugom neke druge proizvode - pojasnio je on.

Šulić je napomenuo da je ministarstvo na čijem je čelu uz posredovanje gradonačelnika Darka Tomaša sa preduzećem "Leburić komerc" uspostavilo kontakt i pronašlo zajednički interes kako bi se građanima Republike Srpske obezbijedilo 86 proizvoda koji su jeftiniji u toku ovog mjeseca.

- Zbog razgovora sa građanima i privrednim subjektima naša kampanja stalno evoluira, sve je pristupačnija i bolja za građane Republike Srpske - rekao je Šulić.

Koordinator marketing tima preduzeća "Leburić komerc" Prnjavor Željka Milinčić rekla je da ta kompanija prepoznaje značaj društveno korisnih projekata i nastoji da podrži napredak svih zajednica u kojima posluje kroz obrazovne aktivnosti, sportske i kulturne manifestacije, humanitarne akcije.

- Svjesni smo da samo zajedničkim trudom i solidarnošću možemo doprinijeti boljem kvalitetu života stanovnika Srpske i zato smo se uključili u kampanju koju je pokrenulo resorno ministarstvo, a u okviru koje smo samo ovog mjeseca značajno snizili cijene 86 proizvoda. Nastojaćemo da narednih mjeseci bude obuhvaćen i veći broj proizvoda kako bismo ih učinili pristupačnijim svim kupcima - rekla je ona.

Milinčićeva je napomenula da su kroz kampanju "Društveno odgovorni" snižene cijene njihovim najtraženijim proizvodima što se konkretno najviše vidi na asortimanu mliječnih proizvoda čija se prodaja od početka mjeseca povećala.

Ona je istakla da preduzeće "Leburić komerc" u prvi plan ističe proizvode koji su proizvedeni u Republici Srpskoj s ciljem povećanja svijesti građana da se kupovinom tih proizvoda pomaže razvoj cjelokupne privrede.

- Ovo nije samo korporativna vrijednost koju inače promovišemo kroz poslovanje već i čvrsto uvjerenje vlasničke strukture i cjelokupnog menadžmenta da ovakvi projekti i zajednički trud može doprinijeti boljoj budućnosti svih u Republici Srpskoj jer uspjeh svake kompanije ide ruku pod ruku sa napretkom zajednice - rekla je Milinčićeva.

Šulić je danas sa Tomašem posjetio i prodajni objekat "Naša prodavnica" u Prnjavoru gdje se kupcima nude domaći proizvodi malih poljoprivrednih proizvođača sa područja Prnjavora, a predviđena je i posjeta Banji Kulaši.