latinica  ћирилица
18/08/2024 |  19:32 ⇒ 19:43 | Autor: RTRS

Crnadak: Cvijanović nervozna zbog pitanja - "gdje su pare?"

Potpredsjednik PDP-a i šef Kluba poslanika te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak rekao je da je "sasvim logično da je srpski član Predsjedništva Željka Cvijanović nervozna zato što sa sve više adresa stiže pitanje - gdje su pare".
Igor Crnadak - Foto: Ustupljena fotografija
Igor CrnadakFoto: Ustupljena fotografija

- Oko tog pitanja najviše su zabrinuti upravo oni čije porodice i kumovi su dobijali milionske poslove iz budžeta. Zna Cvijanović da opozicija nema nikakve veze sa američkom Ambasadom, ali je lakše izmišljati nego, na primjer, objaviti spisak svih troškova za Srpska open, gdje su najveće poslove dobile osobe koje su upravo njoj izrazito bliske - rekao je Crnadak za Srpskainfo.

On je rekao i da je "lakše napadati druge nego objašnjavati zašto si zbog vlastite korupcije u teškoj međunarodnoj izolaciji".

- Ni opozicija, ni Amerika, ni Brisel nisu pokrali Republiku Srpsku nego ljudi iz Srpske, koji su najbliži Željki i SNSD. Ne pomaže se Srpskoj da etiketiraš i podmećeš opoziciji, nego da se obezbijedi pravda, da prestane pljačkanje naroda, a onda će doći blagostanje i napredak za sve koji ovdje žive - rekao je Crnadak.

Podsjećamo, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović ocijenila je da je američka Ambasada u Sarajevu, zbog spoznaje da opozicija u Republici Srpskoj stoji veoma loše, odlučila da pred lokalne izbore preuzme njihovu ulogu.