latinica  ћирилица
22/08/2024 |  11:13 ⇒ 12:44 | Autor: RTRS

Osumnjičeni za ubistvo u Sanskom Mostu stabilno poslije operacije (VIDEO)

Muškarac koji je juče pucao u Srednjoškolskom centru u Sanskom Mostu stabilnog je zdravstvenog stanja poslije operativnog zahvata, rekao je načelnik Klinike za torakalnu hirugiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Marko Kantar.
UKC izjava za novinare - Foto: RTRS
UKC izjava za novinareFoto: RTRS

Muškarac koji se sumnjiči za ubistvo troje ljudi u Sanskom Mostu pokušao je da izvrši samoubistvo, te je zbog zadobijenih povreda prevezen u UKC.

- Pacijent je primljen juče sa prostrijelnom ranom grudnog koša, obilnim krvarenjem i povredama opasnim po život. Povrijeđena su mu pluća koja su vitalni organ, te su nakon hitne intervencije povrede zbrinute, tako da je sada pacijent stabilan i nalazi se na intenzivnoj njezi. Očekujemo da ostane stabilan i da ubrzo bude prebačen na odjeljenje - rekao je Kantar.

Generalni direktor UKC-a Vlado Đajić rekao je da su ponovo pokazali da je UKC opremljen savremenom dijagnostikom i da ima dobre stručnjake koji su spremni da odgovore na najzahtjevnije operativne zahvate.

- Daćemo sve od sebe da još više unaprijedimo naš UKC - rekao je Đajić.

pucnjavi u Srednjoškolskom centru u Sanskom Mostu juče su ubijeni direktor škole, sekretarica i profesorica, a počinilac V.M. pokušao je da izvrši samoubistvo, potvrđeno je ranije iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.