latinica  ћирилица
29/08/2024 |  13:47 ⇒ 16:12 | Autor: RTRS

Kompanija iz Emirata zainteresovana za ulaganja u avio-industriju Srpske (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović razgovarali su danas u Palati Republike sa delegacijom kompanije "G7Aviation" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Milorad Dodik sa delegacijom UAE - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Milorad Dodik sa delegacijom UAEFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Na sastanku je razgovarano o potencijalnom ulaganju u avio-industriju Republike Srpske, kao i u druge oblasti, saopštreno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

Dodik je izrazio zadovoljstvo što su predstavnici kompanije "G7Aviation" zainteresovani za razvoj avio-industrije u Srpskoj i istakao da se nada da je ovo početak uspješne saradnje koja će biti od važnosti svima koji će koristiti avio-saobraćaj.

Foto: predsjednikrs.rs/BorislavZdrinja

Predsjednik Srpske naglasio je važnost razvijanja avio-industrije u Republici Srpskoj i dodao da će uvijek pružiti podršku kada su u pitanju razvojni projekti iz ove oblasti.

Cvijanović je na Instagramu navela da se nada uspješnoj saradnji u narednom periodu, kao i realizaciji zajedničkih projekata.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Sastanku su prisustvovali i premijer Republike Srpske Radovan Višković i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.