latinica  ћирилица
01/09/2024 |  16:59 ⇒ 17:00 | Autor: SRNA

Cvijanović poželjela srećnu i uspješnu novu školsku godinu

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poželjela je srećnu i uspješnu novu školsku godinu svim učenicima, njihovim roditeljima i prosvjetnim radnicima.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Posebne čestitke upućujem prvačićima, kojima želim srećan početak jednog novog doba sa željom da im škola bude mjesto gdje će sticati dragocjena znanja, vještine i prijatelje, ali i prave životne vrijednosti - istakla je Cvijanović.

Ona je naglasila da je na dugom putu obrazovanja i stasavanja u ljude, pored roditelja, nezaobilazna uloga prosvjetnih radnika i njihova plemenita misija u vaspitno-obrazovnom procesu.

Cvijanović je izrazila zahvalnost za aktivno učešće u izgradnji budućnosti mladih, a obaveza inistitucija Republike Srpske je da u kontinuitetu stvaraju pretpostavke i uslove za razvoj školstva i unapređenje obrazovnog sistema u cjelini.

- Dragi učenici, želim vam što bolji uspjeh u novoj školskoj godini, da uspješno savladate sve prepreke i budete vrijedni i uporni u ostvarivanju svojih ciljeva i ambicija - naglasila je Cvijanović u čestitki povodom početka nove školske godine.