latinica  ћирилица
01/09/2024 |  21:49 ⇒ 21:55 | Autor: RTRS

Stevandić: Svi pozvani na otvaranje Doma zdravlja "Srbija" u Stanarima

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić poručio je da su svi pozvani na sutrašnje svečano otvaranje Doma zdravlja "Srbija" u Stanarima.
Dom zdravlja "Srbija" Stanari (Foto: x.com/nenad_stevandic) -
Dom zdravlja "Srbija" Stanari (Foto: x.com/nenad_stevandic)

- Dobrodošli u Stanare na otvaranje Doma zdravlja "Srbija", koji je izgradila Republika Srbija i koji otvara predsjednik Republike Srbije. Dakle, triput Srbija. Svi ste pozvani. Veseli se srpski rode! - naveo je Stevandić u objavi na društvenoj mreži "Iks", gdje je objavio fotografije novoizgrađenog Doma zdravlja osvijetljenog u bojama trobojke, kao i bilborda zahvalnosti stanovnika opštine Stanari predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

U Stanarima će sutra biti upriličena svečanost povodom otvaranja novog objekta Doma zdravlja "Srbija", čiju izgradnju je finansirala Vlada Srbije.

Otvaranju će prisustvovati predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, a najavljen je bogat kulturno-zabavni program.