latinica  ћирилица
03/09/2024 |  09:25 | Autor: RTRS

Akcijska ponuda kredita u Flex Creditu do 30. novembra

U susret jeseni radujemo se nižim temperaturama, toplim bojama prirode i jesenjim plodovima. Ono što nas manje raduje su brojne obaveze i troškovi koji nam slijede u ovom periodu godine, kao što je priprema hrane za zimu, obezbjeđivanje ogrjeva, a o većim režijskim računima da i ne govorimo.
Fleks krediti - Foto: Ustupljena fotografija
Fleks kreditiFoto: Ustupljena fotografija

- Imajući na umu potrebe naših najstarijih sugrađana, Mikrokreditno društvo Flex Credit prilagodilo je svoju kreditnu ponudu potrebama upravo ove kategorije klijenata i s tim u vezi pripremilo specijalnu akcijsku ponudu koja traje do 30. novembra 2024. godine - navodi se u saopštenju.

Tokom trajanja ove ponude svi klijenti - penzioneri, koji apliciraju za brzi kredit u Flex Credit-u u mogućnosti su da ostvare brojne pogodnosti kao što su: povoljnija kamatna stopa, duži rok otplate, te veći iznosi kredita do 4.000 KM.

Ponuda se odnosi na sve klijente starosti do 85 godina koji ostvaruju redovna mjesečna primanja preko MIO/PIO fondova Republike Srpske i Brčko Distrikta, te Federacije BiH, kao i penzioneri koji potpuno ili djelomično ostvaruju inostranu penziju.

Zahtjev za kredit može se podnijeti direktno u poslovnicama Flex Credit-a ili putem online aplikacije na sajtu flexcredit.ba.

Uz minimum tražene dokumentacije, dovoljno je samo nekoliko minuta da se aplicira za kredit, te 15 minuta da se dobije konačna informacija o odobrenju.

Nakon odobrenja kredita novac možete preuzeti u jednoj od vama najbližih poslovnica Flex Credita-a ili putem žiro računa ukoliko aplicirate sa područja Federacije BIH.

Saznajte sve detalje ove ponude putem linka ili pozovite Kontakt centar na broj telefona 051 20 20 20.