latinica  ћирилица
04/09/2024 |  11:44 ⇒ 13:15 | Autor: RTRS

Cvijanović: Djela uvijek govore više od riječi, a Bolnica u Doboju je zaista jedno remek djelo (VIDEO)

Nastavićemo i u narednm periodu da se odgovorno odnosimo prema građanima u cijeloj Republici Srpskoj, posebno kada je zdravstveni sektor u pitanju rekla je Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH, na svečanom otvaranju novoizgrađene bolnice "Sveti apostol Luka".
Željka Cvijanović - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Željka CvijanovićFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Osjećam se ponosno. I sama sam ponekad bila skeptik, na samim počecima. Sada već davne 2006. godine, Milorad Dodik, tadašnji predsjednik Vlade mi je ulio optimizam sa rečenicom "Ako ne krenemo sa poslom, nećemo nikada ni završiti" - naglasila je Cvijanovićeva.

Kaže da djela uvijek govore više od riječi, a nova bolnica u Doboju je zaista jedno remek djelo, na ponos ovog grada i cijele Republike Srpske.

Poručila je da su svi svjesni koliko je važno da budemo svi zajedno i da nastavimo sa kapitalnim projektima.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

- Zahvaljujemo se i svim zdravstvenim radnicima koji su predano radili i liječili naše stanovništvo i imali strpljenja da čekaju bolju infrastrukturu. Hvala za ljubav koju pokazujemo prema Republici Srpskoj - dodala je Cvijanović.

Ukupna vrijednost projekta nove dobojske Bolnice je oko 104 miliona KM, a sredstva su obezbijeđena iz budžeta Republike Srpske.