latinica  ћирилица
11/09/2024 |  14:58 ⇒ 15:54 | Autor: RTRS

Ninković: Nažalost, gradonačelnik Stanivuković opet ne govori istinu

Јoš jednom se pokazuje kako gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obmanjuje građane i koristi lažna obećanja kako bi privukao pažnju u predizbornoj kampanji, rekao je predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković.
Ljubo Ninković - Foto: RTRS
Ljubo NinkovićFoto: RTRS

-  Njegova najnovija tvrdnja o dodeli besplatnih placeva mladim bračnim parovima potpuno je nelegitimna i nelegalna. Naime, takva odluka nije ni razmatrana, a kamoli izglasana na Skupštini grada Banjaluke, što je neophodan uslov da bi se bilo kakva podela zemljišta mogla sprovesti - istakao je Ninković.

Naveo je da je ovo oš jedan primer Stanivukovićeve neozbiljnosti i sklonosti da koristi prazna obećanja i manipulacije kako bi stekao političke poene.

- U očajničkom pokušaju da se održi u političkoj trci, Stanivuković se ne libi da koristi laži i prevaru, obmanjujući građane. Njegov način vođenja grada, u kojem se stalno oslanja na nerealna obećanja i trikove, pokazuje da je okružen lošim savetnicima koji podržavaju njegovu potrebu da se šepuri i bude u centru pažnje - zaključio je Ninković.