latinica  ћирилица
12/09/2024 |  14:41 ⇒ 14:42 | Autor: RTRS

Dan za pamćenje u Banjaluci: Enis Bešlagić u ime kompanije Bingo donirao 30.000 KM Udruženju Iskra

Kastel je oduvijek bilo mjesto po kojem je Banjaluka prepoznatljiva, a zabavna Bingo ekipa, u društvu duhovitog Enisa Bešlagića, na jedan dan, ovu istorijsku tvrđavu učinila je centrom neobičnih igara - Viteških igara.
Enis Bešlagić u Banjaluci - Foto: Ustupljena fotografija
Enis Bešlagić u BanjaluciFoto: Ustupljena fotografija

Iz Binga navode da su tako slučajni posjetioci, ni krivi ni dužni, postali neobični vitezovi, pa su svoje viteške vještine odmjeravali u igrama mudrosti i dovitljivosti.

Pravdu je dijelio Enis, ali ne samo pravdu, već i poklone iz Binga za najuspješnije i manje uspješne "takmičare".

- Tvrđava Kastel nije jedino naše mjesto u Banjaluci. Јoš od nesretnog zemljotresa 1969. postoji mjesto gdje se Banjalučani najčešće nalaze - Krivi sat. Spontano, čini nam se, organizovao je Enis zanimljiv kviz upravo tu kod Krivog sata, pa su svi oni s tačnim odgovorom na pitanje koje vrijeme pokazuje Krivi sat imali priliku da učestvuju u igri izbora. Da li se zadovoljiti nagradom koja je ponuđena ili ići dalje na neviđeno i možda dobiti više, a možda i manje - naveli su iz kompanije Bingo.

Dodaju da je bilo zanimljivih izbora, ali još više zanimljivijih reakcija, emocija, zagrljaja i smijeha.

- A šta tek reći o vožnji prepoznatljivim simbolom Banjaluke - čuvenim dajakom i "ribarenju" na Vrbasu. Po vlastitom priznanju prisutnih, pojedini građani Banjaluke nikad brže i lakše nisu "upecali" vrednije i potrebnije poklone - navode iz Binga.

Iz ove kompanije ističu da je svaka Bešlagićeva posjeta Banjaluci obilježena posjetom jednom posebnom mjestu - Roditeljskoj kući Udruženja Iskra, gdje je uručio Bingo donaciju od 30.000 KM za djecu oboljelu od malignih oboljenja, ali i igračke i druge potrepštine koje će olakšati boravak djeci i roditeljima u kući.