latinica  ћирилица
13/09/2024 |  10:22 ⇒ 10:23 | Autor: RTRS

Atos banka organizovala interaktivnu kampanju u saradnji sa kompanijama Viza i Gugl

Atos banka u saradnji sa kompanijama Viza i Gugl je organizovala interaktivnu kampanju s ciljem promocije digitalnog novčanika.
Atos banka - Foto: Ustupljena fotografija
Atos bankaFoto: Ustupljena fotografija

- Kroz saradnju sa kompanijama Viza i Gugl želimo da omogućimo našim klijentima da istraže sve prednosti digitalnih plaćanja, uz zabavne i interaktivne aktivnosti. Ova interaktivna kampanja je imala za cilj da unaprijedi korisničko iskustvo, i da promoviše Gugl Pej digitalni novčanik, koji omogućava jednostavno i sigurno plaćanje putem telefona - izjavili su ovim povodom iz Službe marketinga i komunikacija Atos banke.

Kroz ovu kampanju tim Atos bank je promovisao i započetu kampanju "Tvoja Gugl Pej avantura počinje sada", u okviru koje klijenti imaju priliku da ostvare povrat novca u iznosu od 50KM, za minimum 5 transakcija u pojedinačnoj vrijednosti od 50 KM, obavljenih digitalizovanom Viza karticom Atos banke.

- Na ovaj način pružamo klijentima praktičnije i sigurnije iskustvo prilikom obavljanja transkcija, a uvođenjem Gugl Pej usluge pokazali smo i odraz kontinuiranog angažmana u pružanju najnovijih tehnoloških rješenja, koja će olakšati platne transakcije klijentima. U okviru interaktivne kampanje koja je organizovana u Banjaluci obuhvaćen je niz uzbudljivih i interaktivnih aktivnosti kako bi se klijentima i građanima približili svi benefiti korištenja digitalnog novčanik. Na ovaj način imali su priliku da se upoznaju sa jednostavnošču i bezbjednošću plaćanja putem digitalnog novčanika, kao i sa njegovim brojnim funkcionalnostima - dodaje se u saopštenju.