latinica  ћирилица
13/09/2024 |  15:42 ⇒ 15:47 | Autor: RTRS

FK Naprijed ponovo pomjera granice - uz inostrana pojačanja na terenu i promociju nove opreme (VIDEO)

Banjalučki FK Naprijed nastavlja sa odličnim uspjehom i nastavlja da ide zacrtanim putem prema Naprijed, a ovaj put nam predstavljaju nova pojačanja u fudbalskoj sezoni, koja je tek počela, saopšteno je iz ovog kluba.
FK Naprijed - promcija dresova - Foto: Ustupljena fotografija
FK Naprijed - promcija dresovaFoto: Ustupljena fotografija

Pored same promocije novih igrača iz ovog kluba su došli na ideju da na jedan poseban, avangardan i urban način predstave novu kolekciju zvaničnih klupskih dresova sa motivima naselja i grada.

Po prvi put u svojoj 73 godine dugoj istoriji FK Naprijed ima internacionalna pojačanja i igrače koji dolaze sa dalekih svjetskih destinacija.

Redove ovog sve uspješnijeg domaćeg fudbalskog kluba pojačali su Vitor Henrike Trevisan i Rafael Freitas Hulio Rodrigez iz dalekog Brazila, te Kotaro Aoki iz dalekog Јapana.

Uz ova internacionalna pojačanja na terenu, klub kreće u nove pobjede na utakmicama koje nam predstoje u novoj sportskoj opremi i brojnim članovima omladinske škole, uz želju za daljnji napredak i razvoj kluba na svim poljima.

Iz uprave FK Naprijed ne kriju zadovoljstvo zbog novih pojačanja koja su stigla u redove ovog perspektivnog kluba, promocijom novih dresova i unaprijeđenom omladinskom školom sa ambicioznim planovima za budućnost.

- Izuzetno smo zadovoljni što smo u novu sezonu ušli uz ova sjajna internacionalna pojačanja našeg seniorskog tima čime smo ispisali neke nove stranice istorije našeg kluba. Naprijed je oduvijek bio gradski multikultularan klub koji je svima, bez obzira na različitosti, rado otvarao svoja vrata dajući priliku za afirmaciju. Sa jedne strane smo ovim angažmanima to i dokazali, jer vjerujemo da će ovi igrači ponijeti lijepe utiske o našem klubu, gradu i zemlji, a sa druge strane da ćemo i mi od njih nešto naučiti i dobiti kroz njihove dobre igre na terenu. Naprijed je oduvijek bio avangarda, i mi u klubu se trudimo da budemo kreativni i drugačiji, pa smo tako došli na ideju da promovišemo nove klupske dresove na prepoznatljivim lokacijama našeg naselja i grada što je sjajna i neobična promocija, a veliki broj pozitivnih reakcija i komentara naših sugrađana na našim socijalnim mrežama je dokaz da radimo odlično - ističu iz uprave ovog kluba iz Obilićeva.

Pored toga, iz ovog "malog, a velikog kluba" sa desne obale Vrbasa dodaju da od nove sezone imaju formirane sve takmičarske selekcije koje nastupaju u kvalitetnijim takmičenjima liga mladih, što pokazuje jasno oprijedjeljenje FK Naprijed da razvija mlade talente i jača i dalje svoju omladinsku školu.

Nakon uspješno završenih infrastrukturnih projekata novog objekta u sklopu stadiona FK Naprijed, pomoćnog terena sa vještačkom travom, novom rasvjetom i reflektorima na stadionu, nedavno je uspješno završen i projekat izgradnje nove tribine sa 300 sjedećih mjesta, koju je uprava kluba uspješno završila uz veliki trud, ulaganje i donacije više od 150 pojedinaca i sponzora, koji su prepoznali značaj ovoga kluba za Banjaluku.

FK Naprijed se zahvaljuje svim sponzorima koji su prepoznali ovaj klub kao jednu pozitivnu sredinu koja ima sjajne rezultate i veliki potencijal, na njihovoj podršci, te poziva i sve druge privrednike, gradske, republičke i državne instititucije, da pomognu klubu u daljnjem razvoju, jer ovaj klub sada predstavlja sve veći generator novih talenata, uz više od 280 mališana u omladinskoj školi uzrasta od 5 do 19 godina.