latinica  ћирилица
13/09/2024 |  15:55 ⇒ 16:18 | Autor: RTRS

Košarac: Vukanović kriv za klevetu, novac ide u humanitarne svrhe

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac rekao je da je dobio prvostepenu presudu protiv lidera Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića za iznesene klevete i najavio da će novac donirati u humanitarne svrhe.
Staša Košarac - Foto: Ustupljena fotografija
Staša KošaracFoto: Ustupljena fotografija

Košarac je naveo da ga je advokatski tim danas obavijestio da je dobio prvostepenu presudu protiv Vukanovića.

- Kada Vukanović napiše neistine poput toga da imam neke veze sa određenom bankom i nekakvim poslovnim prostorima u Trebinju, da nešto kontrolišem iz sjene i da uzimam veliki novac, Osnovni sud u Sokocu u prvostepenoj presudi kaže da mi dotični autor ovih nebuloza mora isplatiti novac na ime naknade štete zbog klevete - objavio je Košarac na Instagramu.

Košarac je najavio da će, kada presuda postane pravosnažna, novac koji mu Vukanović isplati donirati u humanitarne svrhe.

      View this post on Instagram

A post shared by Staša Košarac (@stasa.kosarac)

- I svaki put kada razni "Vukanovići" iznesu neistine i klevete na moj račun, procedura će biti ista. Odgovorom će se baviti nadležne pravosudne institucije, a ja ću novac i dalje usmjeravati ljudima kojima je pomoć potrebna - naglasio je Košarac.

On je dodao da će time bar neko imati koristi od laži i nebuloza koje javno plasiraju Vukanovići i opozicione perjanice.