latinica  ћирилица
13/09/2024 |  17:05 ⇒ 17:59 | Autor: RTRS

Kovačević: Stanivuković najobičniji prevarant - nakon placeva, neistine i o kartici prijateljstva (VIDEO)

Srpski delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević komentarisao je konferenciju za novinare gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, koji je optužio SNSD da su vršili pritisak putem inspekcije na privredne subjekte, te da su isti iz tog razloga odustali od saradnje po pitanju kartica prijateljstva.
Radovan Kovačević - Foto: RTRS
Radovan KovačevićFoto: RTRS

- Јako mi je žao što neke stvari se moraju reći pravim imenom. Nažalost, pokazuje se da je Draško Stanivuković obični prevarant. Nema nikakvih skrupula kada su u pitanju prevere koje čini svakodnevno. Prvo je okupio hiljade ljudi kojima je dijelio kartice. Onda se ispostavilo da te kartice ne funkcionišu i da nemate nikakve koristi od njih. Onda je za sve optužio SNSD - kaže Kovačević.

Kovačević napominje da koliko je njemu poznato, Stanivuković nije imao niti jedan potpisan ugovor sa bilo kojom firmom za koju je tvrdio da je s tom karticom bilo moguće ostvariti popuste.

- Radi se o tome da je to samo još jedna od prevara Draška Stanivukovića. Pokazalo se poslije laži i prevare o besplatnim placevima, kao i besplatnoj legalizaciji, koja je besplatna u cijeloj Srpskoj na osnovu odluke NSRS, kao i još mnogobrojnih laži i prevara, ovo je samo još jedna u nizu takvih prevara - dodao je Kovačević.

On je istakao da i te kako razumije  šta je politička kampanja, ali ovakve stvari, laži, prevare, teško je zamisliti da je tako nešto moguće. 

- Dovoditi penzionere na onakvim vrućinama na plus 40 stepeni i lagati ih da će imati nekakve benifite, pa kad se ispostavi da oni ne mogu ništa s njim, onda optužite SNSD.  Od Draška Stanivukovića nema nikakvih benifita, od njega ima samo laži i prevare - zaključio je Kovačević.