latinica  ћирилица
13/09/2024 |  18:28 ⇒ 20:20 | Autor: RTRS

Ninković: Nećemo dozvoliti Stanivukoviću da ponovo prevari građane (VIDEO)

Nećemo dozvoliti gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću da ponovo prevari građane, izjavio je za RTRS predsjednik Skupštine Grada Banjaluka Ljubo Ninković.
Ljubo Ninković - Foto: RTRS
Ljubo NinkovićFoto: RTRS

- Stanivukoviću, prestani više da lažeš ovaj narod ako Boga znaš, jednom si nas prevario za kartice i sad pokušavaš i drugi put da nas prevariš za refundiranje novca - izjavio je Ninković.

Ninković je Stanivukovića nazvao najvećim političkim lažovom.

- Poštovani građani, svoj novac trošite kao i do sada pametno i ništa ne vjerujte ovom najvećem političkom lažovu. Čovjek je shvatio da mu je propala ta akcija za prikupljanje političkih poena i sad je došao u situaciju da mora da se vadi. Ovo je bukvalno situacija kad majka ne kuka zato što je sin kockao nego zato što je pokušao da se vadi. I još jednom govorim, bojim se da su građani već jednom prevareni. Imamo već dokaze i sad pokušava drugi put da ih prevari. To mu sigurno nećemo dozvoliti - poručio je Ninković.

Podsjetimo, nakon što je u javnost izašla informacija da kartice prijateljstva ne rade, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković optužio je SNSD da su vršili pritisak putem inspekcije na privredne subjekte, te da su isti iz tog razloga odustali od saradnje po pitanju kartica prijateljstva.