latinica  ћирилица
17/09/2024 |  12:46 ⇒ 12:49 | Autor: RTRS

Fitvel održan u Beogradu: Sestre Budimir organizovale najveći fitnes i velnes događaj u regionu

U Beogradskoj areni je u subotu 14. septembra prvi put održan je Fitvel Šou u organizaciji poznatih fitnes influenserki i preduzetnica Milice i Јanke Budimir. Sestre Budimir okupile su 500 žena iz regiona na jednodnevnom događaju prepunom emocija, dobre energije ali i raznih iznenađenja.
Sestre Budimir (foto: instagram.com/sestre.budimir) -
Sestre Budimir (foto: instagram.com/sestre.budimir)

Posjetioci na događaju su imali priliku slušati interaktivnu panel diskusiju koju je vodila Mina Smiljanić. U panelu, u kojem su se dijelile korisne informacije na temu ženskog zdravlja kako fizičkog tako i mentalnog, učestvovali su Dunja Јovanić, Nemanja Milović, Јelena Stanivuković i Ana Petrović.

Ovaj sjajan panel praćen je treningom koji je zapravo bio i centralni deo događaja. Masovni trening u kojem je učestvovalo 500 žena pod vodstvom sestara Budimir zauvijek će ostati u srcu svih učesnika.

Energija, dobra muzika, naboj velikih emocija su definitivno ono po čemu će se ovaj trening ali i čitav dan pamtiti. Nakon treninga usledila je vođena meditacija koju je prisutnima vodila Marija Hadžović.

Pored centralnog programa, učesnici su uživali u štandovima i raznim aktivacijama koje su partneri projekta pripremili.

- Došla sam prvi put u Beograd i to zbog Fitvel-a i sestara Budimir. Današnji dan ću zauvijek pamtiti i drago mi je što je baš ovo razlog zbog kojeg sam prvi put u Beogradu - rekla je učesnica koja je došla čak iz Njemačke.

Sestre Budimir nisu skrivale emocije i radost koju im je ovaj dan i projekat doneo.

- Nemam riječi da opišem kako se osjećam trenutno. Pokušavam da nekako sumiram sve što se danas ovde desilo. Ovakva podrška, ovakva energija i ove emocije su nešto što ću do kraja života pamtiti. Samo mogu reći HVALA svima - rekla je Milica Budimir.

U subotu u areni osim sjajnog programa i dobre energije mogli smo vidjeti i dosta poznatih lica kao što su Dunja Јovanić, olimpijka Tijana Bogdanović, poznata skijašica Nevena Ignjatović, te mnoga druga poznata lica iz svijeta sporta i influensa.

Sestre Budimir probudile su region i motivisale mnoge na promjene. Na društvenim mrežama možemo vidjeti brojne pozitivne komentare i riječi hvale.

Na pitanje da li će Fitvel biti organizovan i sljedeće godine, Јanka Budimir je izjavila: Rano je da sada o tome govorimo, još smo pod velikim utiskom od subote, kada se emocije slegnu razmišljaćemo o narednim koracima.

Fitvel šou, koji nosi slogan FOLLOW GROW GLOW, je najveći fitnes i velnes događaj u regionu i održao se u Beogradskoj areni u organizaciji sestara Budimir i uz podršku mnogobrojnih sponzora kao što su dm, Kruks, Loreal, Bambi, Hemofarm, Rosa voda, te mnogi drugi.