latinica  ћирилица
17/09/2024 |  14:17 | Autor: RTRS

Јezero: Završni radovi na izgradnji vrtića za 30 djece

Ugovor sa predstavncima preduzeće "Tekton" iz Banjaluke, o vanjskom uređenju prostora oko objekta dječijeg vrtića u izgradnji, popisala je načelnica opštine Јezero Snežena Ružičić. Vrijednost radova je oko 46 hiljada maraka.
Snežana Ružičić - Foto: RTRS
Snežana RužičićFoto: RTRS

- U toku je nastavak radova na završetku, to jest na vanjskom urđenju dvorišta vrtića, uključenim potpornim zidovima i ogradama oko objekata. To je ovom fazom obuhavaćeno zemljani radovi i betonski radovi oko objekta - istakao je Davorin Gajić, zamjenik direktora D.OO "Tekton" Banjaluka.

Rok završetka izgradnje vrtića u Јezeru je 21 radni dan, a on je namjenjen za boravak 30 djece. Izgradnju vrtića finansira Vlada Srbije i Republike Srpske.

- Radujemo se da ulazimo u neku zadnju fazu građevinskih radova oko vrtića u opštini Јezero. I ono što je važno naglasiti, jesto da je rok izvođenja radova 20 dana. Ali posebeno mi je drago, što se najmlađi stanovnici opštine Јezero, po prvi put moći da borave u jednoj obrazovnoj ustanovni za najmlađe i socijalizacija najmlađih stanovnika opštine Јezero - rekla je Snežana Ružičić, načelnica oštine Јezero.