latinica  ћирилица
17/09/2024 |  19:36 ⇒ 20:49 | Autor: RTRS

Nekada rame uz rame, a danas ljuti protivnici - Trivićeva optužila Stanivukovića (VIDEO)

Predsjednik Republike i lider SNSD-a Milorad Dodik napisao je na društvenoj mreži Iks da je sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem nekada bolje sarađivao nego sa nekim koalicionim parnerima.
Draško Stanivuković i Јelena Trivić - Foto: RTRS
Draško Stanivuković i Јelena TrivićFoto: RTRS

Sada je, kaže, Stanivuković nervozan, pa je pustio svoju ekipu da šalu istrgnu iz konteksta kako bi pokušali da gradonačelnika izvade iz blata.

Predsjednica Narodnog fronta Јelena Trivić, koja danima priča o simbiozi Dodika i Stanivukovića, danas je ponovo oštricu okrenula prema gradonačelniku Banjaluke, doskorašnjem najboljem prijatelju i političkom saborcu.

Da bi došli na vlast i srušili, kako vole da kažu, režim, Trivićeva i Stanivuković nisu birali sredstva. Davali su obećanja koja nisu mogli ili nisu htjeli da ispune.

Prekršili su i zaključke Narodne skupštine samo da bi kontrirali predsjedniku Republike. Sastajali su se sa Kristijanom Šmitom. U odvojenim posjetama dočekivali u Banjaluci. I sve to u vrijeme dok se Republika Srpska suočavala sa nametnutim odlukama nepriznatog stranca i stranog intervencionizma.

Bili si glasni protiv vlasti, ali ne i Šmita. A onda su otišli na dva kolosijeka. Nekada najsložniji politički saborci postali su najljući protivnici.

Trivićeva je i danas uputila optužbe na brojne adrese - firme i pojedince koji su, kako kaže, u simbiozi. Nije štedila ni najbliže Stanivukovićeve saradnike.

Pogledajte video: