latinica  ћирилица
18/09/2024 |  08:26 ⇒ 09:26 | Autor: RTRS

Grbić podnio krivičnu prijavu protiv Stanivukovića (FOTO)

Upravo sam u Okružnom javnom tužilaštvu podnio krivičnu prijavu protiv Draška Stanivukovića zbog klevete i laži koje je juče iznio u javnosti, izjavio je Željko Grbić, bivši direktor Gradskog groblja.
Željko Grbić - Foto: Ustupljena fotografija
Željko GrbićFoto: Ustupljena fotografija

Grbić je poručio da ono što je juče uradio Stanivuković predstavlja najmorbidniji i najbesramniji čin u političkoj istoriji Republike Srpske.

Grbić je rekao da Stanivukovićevo "glumatanje iznad groba zarad političke manipulacije i blaćenja protivnika nešto što može da učini samo bezbožnik i antihrist".

Krivična prijava (Ustupljena fotografija )

- Ako sam učinio bilo šta loše, zašto me Stanivuković nije prijavio policiji i tužilaštvu? Šta si čekao godinu i po?  upitao je Grbić.

 

Krivična prijava (Foto: Ustpuljena fotografija)

Grbić je napomenuo da su nakon njega na poziciji direktora Gradskog groblja bila još tri direktora.

- Ako je išta od onoga što si izgovorio istina, spreman sam da odgovaram. Ovako, pitam te, bojiš li se Boga? Sram te bilo, Stanivukoviću. Ti si najveća prevara Banjaluke i njena najveća sramota - zaključio je Grbić.

Osuđujući neprimjerene postupke, Grbić je oštro reagovao rekavši da Stanivukoviću ništa nije sveto.

- Sram te bilo. Јa sam krvario i dao dio svoga tijela za ovu našu svetu zemlju, a ne da bi se takvi kao ti igrali sa ljudskim životima. Svima je jasno zašto ovo radiš - svoju nesposobnost želiš prekriti lažima. DŽabe Draško, 6. oktobra odgovaraš narodu, a nakon toga i mojoj porodici i meni na sudu - zaključio je Grbić.