latinica  ћирилица
18/09/2024 |  08:51 ⇒ 08:57 | Autor: TANЈUG

FK Partizan: Ulaznice za derbi sa Zvezdom od danas u prodaji

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će danas početi prodaja ulaznica za meč devetog kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, koji će biti odigran u ponedjeljak, 23. septembra od 20 časova na stadionu u Humskoj.
FK Partizan - Foto: RTRS
FK PartizanFoto: RTRS

U saopštenju se navodi da cijene ulaznica za južnu i sjevernu tribinu koštaju 800 dinara.

Istok bočno košta 1.200 dinara, dok cijene karata za Istok centar i Zapad bočno iznose po 1.800.

Ulaznice za tribinu Zapad centar vrijede 2.000 dinara.

- Prodaja ulaznica za sektore namijenjene navijačima Partizana počinje u danas od 10 časova, samo onlajn na sajtu www.ticketline.rs uz mogućnost direktnog plaćanja onlajn karticom i dobijanja PDF ulaznice na mejl - navodi se na zvaničnom sajtu Partizana.

Navijači Partizana od petka, 20. septembra ulaznice mogu da kupe i direktno na prodajnom mjestu Tiketlajn šopa na Novom Beogradu od 10 do 18 časova.

- Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Partizana počinje u petak. Karte će se prodavati u petak, subotu i nedjelju od 10 do 18 časova, a u ponedjeljak od 10 časova do početka utakmice. Na dan utakmice prodaja karata je isključivo na blagajnama stadiona Partizana od 10 časova do početka utakmice - navodi klub iz Humske.

Ulaznice se mogu rezervisati i putem telefona u četvrtak i petak od 10 do 17 časova.

- Prodaja ulaznica za sektore namijenjene navijačima Crvene zvezde počinje u subotu i to isključivo na blagajnama stadiona "Rajko Mitić". Ulaznice će se u subotu i nedjelju prodavati na blagajnama stadiona Rajko Mitić od 10 do 18 časova. Sektori namijenjeni za navijače Crvene zvezde su sjever i zapad bočno ulaz A - saopšteno je iz Partizana.