latinica  ћирилица
18/09/2024 |  13:20 ⇒ 14:50 | Autor: RTRS

Optima grupa i Rafinerija ulja Modriča na najvećem evropskom sajmu Lubrikant Ekspo u Dizeldorfu

Rafinerija ulja Modriča predstavlja svoj asortiman na međunarodnom sajmu Lubrikant Ekspo u Dizeldorfu, koji se ove godine održava od 17. do 19. septembra i predstavlja najvažniji sajam iz oblasti ulja i maziva, te pruža idealno okruženje za predstavljanje proizvoda i tehnologija koje se odnose na aktuelne trendove, te profesionalnu razmjenu informacija o industrijskim trendovima u oblasti ulja i maziva.
Optima grupa - Foto: Ustupljena fotografija
Optima grupaFoto: Ustupljena fotografija

- Na štandu Rafinerije ulja Modriča predstavljeni su naši poznati brendovi, ulja OPTIMA i MAKSIMA kao i usluga Private labeling koja zahvaljujući dobroj tehnološkoj opremljenosti, kao i tradiciji i iskustvu, daje mogućnost za proizvode koji će se na tržištu isticati kvalitetom i originalnošću - navodi se u saopštenju.

Boris Mijatović, načelnik Uprave za trejding i isporuku ulja ističe da je Lubrikant Ekspo prilika da uspostavimo nove konekcije i poroširimo mrežu naših klijenata te ostanemo u korak sa najnovijim trendovima.

Optima Grupa prepoznaje benefite posjete ovakvim manifestacijama, te nastavljamo u istom ritmu, nakon Automehanike u Frankfurtu i Istanbulu i velikih sajmova u Šangaju i Kairu, uzimamo učešće i u Dizeldorfu, jednom od najvećih Evropskih sajmova iz oblasti maziva.

- Naš cilj je da uz pomoć tima, najbolje prezentujemo široki spektar naših proizvoda koji su proizvedni u Rafineriji ulja Modriča, kao i mogućnosti i kapacitete Rafinerije. Važno je istaći da smo već prisutni na preko 25 tržiša, uz tenedenciju porasta jer nam nije cilj da ostanemo na ovom broju - istakao je Mijatović.

Na ovom sajmu Optima grupa prezentovala je i nove proizvode OPTIMA ulja za putničke automobile SAE 0W-20, SAE 0W-30 i SAE 0W-40, odobrena od svjetski poznatih proizvođača putničkih automobila kao što su BMW, Mercedes i Volkswagen.

Sve ovo povrđuje da Rafinerija ulja Modriča proizvodi kvalitetne proizvode, posjeduje proizvodni kapacitet, te da ima svjetski priznate reference, koje smo uspješno prikupljali u proteklih nekoliko godina.