latinica  ћирилица
21/09/2024 |  17:51 ⇒ 19:59 | Autor: RTRS

Višković: U Vlasenici realizovani brojni projekti uz pomoć republičke vlasti

U opštini Vlasenica, uz pomoć republičke vlasti, realizovani brojni projekti među kojima je i nedavno otvoreni Ski-centar "Igrišta", rekao je premijer Republike Srpske Radovan Višković.
Višković u Vlasenici - Foto: RTRS
Višković u VlaseniciFoto: RTRS

- Sjećamo se godina kada u Vlasenici nije postojala konekcija lokalne i republičke vlasti i kada su najviše trpjeli građani, kao i na period od dolaska na vlast aktuelnog načelnika opštine Miroslava Kraljevića, koji je u saradnji sa republičkom vlašću oporavio ovu lokalnu zajednicu - poručio je Višković, kome je danas na svečanoj sjednici i akademiji povodom Dana i krsne slave opštine uručeno najveće opštinsko priznanje "Zlatni grb"

On je rekao da očekuje ubrzaniji razvoj opštine Vlasenica i najavio početak izgradnje treće trake putnog pravca preko Zvornika i Gacka do Trebinja, te izgradnju asfaltnog puta do srpskog stratišta na Rogosiji.

- Pozivam ljude iz drugih partija da se takmiče u projektima, a ne u omalovažavanju. Uvijek biti onih koji to čine, a ja ću čestitati suparniku ako je napravio više i bolje - naglasio je Višković.

Premijer Srpske je rekao da je ono što ga drži u političkom životu činjenica da ne mogu da mu oduzmu djela, da mogu da ga ne vole i kude, ali da djela govore, i ono što čovjek ostavi iza sebe.

Višković je zahvalio i istakao da je privilegija to što mu je na svečanoj sjednici i akademiji u Vlasenici povodom Dana i krsne slave opštine uručeno najveće opštinsko priznanje "Zlatni grb" za najviše zasluge u razvoju ove lokalne zajednice i dugoročni doprinos ekonomskom i društvenom napretku.